راز های زیبایی و خوش اندام بودن:

 

تغذیه سالم:

 

تغذیه سالم باید از هر لحاظ متنوع باشد به طوری که در کشور های پیشرفته هر 5سال راهنمای تغذیه را مورد بررسی قرار میدهند.جودی پوسنام،اقتصاد دان کشاورزی در واشنگتن دی سی می گوید:ما مقدار زیادیچربی اضاففه و شکر را از بالای جدول تغذیه و بشقاب های پر از پاستا و دیگر دانه های خالص را از پایین و متاسفانه سبزیجات ،میوه،محصولات لبنی کم چرب و دیگر مواد غذایی را از وسط لیست غذایی انتخاب می کنیم.

راز خوش اندام بودن زن معروف هالیوود

راز خوش اندام بودن زن معروف هالیوود

 

 

 

 

اگر می خواهید اندامی خوش فرم داشته باشید:

 

همونطور که بزرگی در ورزش گفت تناسب اندام زیبا 60%مربوط میشه به تغذیه مناسب

20%مربوط میشه به خواب 

و20%مربوط میشه به ورزش و تمرین

 

این راز اصلی راز های تناسب اندام و لاغری

 

پس در درجه اول اهمیت تغذیه مناسب بیشتر از سایر موارد که در این مطلب به نکته های طلایی در رابطه با تغذیه مناسب اشاره می کنیم

 

 

 

 

راز زیبایی و تناسب اندام ن کره ای و ژاپنی چیست

راز زیبایی و تناسب اندام ن کره ای و ژاپنی چیست

 

 

 

7نکته طلایی برای تغذیه سالم:

 

1.از همه گروه های غذایی استفاده کنید.باید وعده غذایی طوری تعیین شود که از همه گروه های غذایی به طور مناسب استفاده شود.

 

2.یک مبنای سه گروهی از سالم ترین غذاها شامل سبزیجات،میوه ها و تمام دانه ها به مقادیر مساوی باید مصرف شود.

 

 

3.برای چربی های سالم یک چارچوب تعیین کنید :هرم جاری،چربی های بد را در حداقل ممکن پیشنهاد می کند.گیاهان غیر اشباع یا روغن دانه هایی مانند زیتون و کانویا(همینطور روغن آجیل) مفید و اثر بخش هستند .

 

4.برای لوبیا و نخود و همچنین سویا جایگاه ویژه ای را در نظر بگیرید این مواد تقریبا یک غذای کامل بوده و غنی از پروتئین،آهن،ویتامین ب ،مواد معدنی و کربن هایی هستند که قند خون را پایین نگاه داشته،سیرکننده هستند.

ستاره ها چطوری خوش اندام شدند

ستاره ها چطوری خوش اندام شدند

 

 

 

5.سیب زمینی را کنار بگذارید.سیب زمینی غنی از سبزیجات است ،امکا از نظر تغذیه ای بیشتر شبیه نان است تا مثلا اسفناج.پس بهتر است در ردیف دانه ها قرار گیرد.مگر اینکه سرخ کرده و چیپسی باشد که در ردیف غذاهای آماده قرار میگیرد.

 

6.غذاهایی را که ارزش غذایی چندانی ندارند در جای خودشان قرار دهید که شامل قسمت های چرب گوشت،سوسیس ،مرغ سرخ شده یا با پوست،بستنی پر چرب،همینطور چربی های اضافه مانند کره و غذاهای شیرین مانند کیک و سودا.

 

 

7.دکتر ماریون نستل ،متخصص تغذیه دانشگاه نیویورک می گوید:((برخی غذاهای داخل یک گروه به لحاظ تغذیه ای بهتر از بقیه هستند.برای مثال دانه ها باید انواع خوب آنها را انتخاب نمود و به مقدار آن نیز توجه کرد.باید بدانید که تمام دانه ها خطر بیماری های مزمن را کاهش می دهند و در حالی که غذاهای حاوی گندم تصفیه شده کنار گذاشته می شوند.هیچ منعی برای استفاده از نان سفید،پاستا و سیب زمینی نیست،اما حداقل نیمی از وعده غذایتان را از این گروه دانه ها استفاده کنید:نان گندمفبرنج قهوه ای،نان ذرت،بلغور،جو دوسر، جو و حتی ذرت بو داده.

 

 


کسب و کار اینترنتی تغذیه ,دانه ,اندام ,غذایی ,استفاده ,گروه ,تغذیه سالم ,تغذیه مناسب ,تناسب اندام ,اندام بودن ,تمام دانه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سعادت میرقدیم ها _ دانش پیما منصوره وطنی فیزیک و زیست کنکور تجربی - جمع بندی کنکور تخفیف دونی معرفی کالا فروشگاهی نماوا کلیپ 9 بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. بازارروز مرینوس فروشگاه نوای طرب